|
05.07.2023 11:55

Оля Цибульська показала жінку, з якої взяла приклад “запальнички”: найрідніші вражають схожістю

Відома музична виконавиця, телеведуча та блогерка Оля Цибульська вперше за довгий час показала свою маму Наталію та вразила схожістю у зовнішності між найріднішими.
Автор: Юлія Ящук

Знаменитість родом з невеличкого українського містечка – Радивилів. Батько Цибульської працює юристом, а в колишньому, міліціонер відділу по боротьбі зі злочинами економічного типу. Мати, Наталія професійно займається танцями, тому зрозуміло, в кого донька перейняла харизму та творчі здібності.

Оля Цибульська показала жінку, з якої взяла приклад запальнички

На сцені Ольга вперше показала свої вміння ще в школі, адже тоді була активно залучена до гри в команді КВК. Потім брала участь у всеукраїнських фестивалях та провела своє перше весілля, бувши ученицею 7 класу.

Оля Цибульська показала жінку, з якої взяла приклад запальнички

Так, нещодавно музична виконавиця Оля Цибульська вперше за довгий час показала свою маму Наталію публіці. Відразу помітно, як найрідші схожі між собою зовнішністю та внутрішньою харизмою. Однаковий колір волосся, очей, форма обличчя та, навіть, схожа посмішка видніються на кожному з наявних кадрів. Тепер прихильникам зрозуміло, в кого Оля перейняла свій позитив, впевненість та природну вроду.

Оля Цибульська показала жінку, з якої взяла приклад запальнички

Нагадаємо, що Оля Цибульська після 20 років мовчання показала свого чоловіка – Сергія Грисюка. Додала, що переховуватися була не її ініціатива, а коханого, адже він бізнесмен, тому публічна діяльність могла зашкодити розвитку його справи.

Чоловік Олі Цибульської

Рішення пара пояснила досить просто, мовляв, вже не бачать сенсу ховатися, коли українці переховуються від війни, полишають власні домівки та вчаться жити в новій реальності.