|
05.07.2023 13:37

Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей: наче грецький бог у білому простирадлі (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Фан-клуб кожної відомої особистості містить в собі ярих фанатів, які мріють бути зі знаменитістю все своє життя. Дашу Астаф’єву сміливо називають однією з розкішних та привабливих жінок українського шоу-бізнесу, адже зірка знімалася у фотосесіях відкритого типу, носила речі, які показували всі переваги фігури, однак це згодом стало її родзинкою у творчості та в роботі у відомому гурті “Nikita”.

Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей

Так, Даша Астаф’єва дещо сміливо показала світлину чоловіка, справжнього прихильника її творчості, незнайомця в білому простирадлі, який відпочив немов після бані у компанії друзів, зі смаколиками та напоями, що додають веселого настрою. Підпис без натяків, відразу зрозумілий – прихильник прагне, аби Астаф’єва стала його дамою та народила йому спільних малюків: “Я хочу від тебе дітей”.

Даша Астаф’єва показала чоловіка, який хоче від неї дітей

Звичайно, це жарти, але Астаф’єва цінує своїх фанів, тому при можливості спілкується з ними в соціальних мережах, відповідає на їхні питання та дякує за підтримку та приємні слова в її адресу.

Втім, артистка не забуває про культурний фронт та продовжує збір коштів на потреби Збройним силам України. Знаменитість оприлюднює реквізити, куди необхідно надсилати гроші й пояснює, на що витрачатиметься певна сума.

Нагадаємо, що нещодавно героїня нашого матеріалу, ледь не стримуючи сліз розповіла, про свою бабусю, яка мешкає на Дніпропетровщині. Зізналася, що та не хоче полишати рідний дім, а також не бачить своє життя іншим, як і тисячі пересічні громадяни України.