|
07.07.2023 10:04

Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський обійшов Ектора: відкриває ресторани в Англії, Канаді, і не тільки

Ярославський немов живе своєю справою, без кулінарії чоловік не уявляє свого життя, адже приходити на кухню власного ресторану, це завжди приємно та додає гордості. Особливо, коли він багато заради цього працював та з нуля розвивався в одному напрямку, якому він ніколи не зраджував. Для Володі дуже важливо бути потрібним своїй професії, тому він настільки віддано працює досі і не збирається присвячувати своє життя іншим аспектам.

Володимир Ярославський

Наприклад, родини у Ярославського не було, і за його планами не буде, оскільки він не має на це часу. Для Володимира понад усе – це розвиток кулінарії у нашій країні, а також підготовка молодих універсальних та унікальних водночас кухарів. Для нього дуже важливо залишити слід у цій сфері. І саме заради цього Вова вступив до університету й збирається писати наукову роботу з гастрономії. А це вже високе досягнення.

Як відомо, він вже досяг певних висот, адже  2014 році Володимир став бренд-шефом магазину Good Wine у Києві. А з 2015 року є шеф-кухарем, керуючим і співвласником ресторану Lucky Restaurant Vinoteque. З 2021 року є шеф-кухарем і співвласником ресторану CHEF’s TABLE. Саме у цей ресторан Володимир набирає ретельно команду кухарів і приходить на роботу о шостій ранку.

Та на цьому Ярославський не зупиняється, він планує відкривати ресторани у Празі, Вроцлаві та Нью-Йорку, де стане бренд-шефом. Подробиць чоловік не розкрив, але дизайн вже показав.

Сторіс Ярославського

Це буде дуже гарне місце, в якому буде не лише приємно їсти смачні страви, а ще й просто насолоджуватися часом проведеним у цьому місці.