|
07.07.2023 10:13

Юрій Нікітін показав рідкісну фотокартку своєї 92-річної мами, на яку неймовірно схожий: “Мамо, люба моя”

Нікітін майже ніколи не викладає своє життя на загал, адже для нього більш важлива робота з людьми. В його випадку з артистами, які є доволі вимогливими і потребують багато уваги зі сторони продюсера, адже він немов наставник.

Юрій Нікітін

Відомо, що чоловік має дружину, яка, до речі, також є співачкою – Ольга Горбачова. Саме вона народила йому двох чудових донечок. І одна з них, старша Поліна вже сала повноцінною артисткою, вона також співає пісні, які сама й пише. А такий талант точно не повинен пропадати.

Тож, якщо про творчі досягнення у родині Нікітіна можна говорити вічно, то про особисте чоловік не любить розмовляти, адже це те, що має залишатися з ним. Тому, тема родини майже завжди є закритою для нього. Проте днями був випадок, коли Юрій показав, як зараз виглядає його матуся.

Річ в тому, що у жінки днями було День народження – їй виповнилося 92 роки, це неймовірно. Продюсер вирішив публічно привітати маму дуже ніжними словами, які очно бажає почути кожна мама у цьому світі, тим паче наживо, відчуваючи поруч свою дитину, яка для неї є цілим всесвітом.

“Мамо, люба, вітаю тебе з твоїм 92-м днем народження! Радості, здоров’я і довгих років життя бажаю! Для мене ти найкращий приклад того, як можливо відчувати, пробачати, радіти, кохати. Люблю тебе!” – написав Нікітін.

Мама Юрія

Варо сказати, що у своєму віці жінка неймовірно виглядає, вона радісна, щаслива, енергійна і доглянута. До того ж сам Юрій дуже схожий на свою рідну матусю, яка вклала у нього всі найкращі риси, якими володіє й сама.