|
07.07.2023 12:17

Камалія публічно зізналась у почуттях не до Захура, а до молодого та талановитого красеня: “Мій герой”

На початку 2023-го найбагатша співачка України Камалія повідомила про те, що прийняла рішення розлучитися зі своїм чоловіком. При цьому пара зауважила, що продовжує спілкуватися заради спільних дітей, яких у них двоє. Мова йде про двійнят Арабеллу та Мірабеллу, які на даний момент перебувають з батьком у Великобританії.

Дівчата евакуювалися з України незадовго до початку повномасштабної війни в Україні, про яку були попередженні. Однак, незабаром діти мають повернутися до матері, так як планують навчатися стаціонарно в Україні.

Камалія публічно звернулася до молодого колеги

Камалія публічно звернулася до молодого колеги

Зіркове подружжя продовжує світитися на різноманітних заходах та грає закоханих, не дивлячись на справжній стан справ. Однак артистці вже починають приписувати найрізноманітніші романи з потенційними прихильниками. І варто відмітити, що інфоприводів для цього предостатньо.

Наприклад, нещодавно Камалія виступала на одній сцені з молодим колегою, який не просто був щасливим виступити в дуеті, але сильно допоміг артистці.

Камалія публічно звернулася до молодого колеги

Так, у дописі, який співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, вона публічно подякувала чоловіку та поділилася своїми почуттями у зв’язку з тим, як він її виручив, а також назвала виконавця “своїм героєм”.

Варто відмітити, що це була перша безпосередня участь співачки у премії YÜNA. До цього зірка не ставала її частиною у зв’язку з етичними причинами. Адже її на той час законний чоловік був засновником премії.

Тим паче виконавиця близько знайома за звинувачуваннями у нечесній перемозі та впливу грошей її чоловіка на конкурси. Так, більше 10 років тому артистка виграла конкурс краси, але даний тріумф збентежив українців, які масово почали критикувати зірку за те, що вона купила собі перемогу. Це неабияк гнівало виконавицю, яка не мовчала у відповідь та відстоювала себе. Така сама критика була неодноразово озвучена і на рахунок її карʼєри. Що сама Камалія також постійно заперечувала.