|
07.07.2023 17:35

Більше не блондинка: Лідія Таран “потемніла” у Франції та відростила боб-каре нижче плечей (ФОТО)

Переїзд для самої Ліди став неочікуваним і дуже раптовим, адже це рішення жінка прийняла у той момент, коли в нашій країні розпочалась повномасштабна війна і знаходитись вдома з донькою-підлітком, їй було важко і дуже небезпечно, адже все це неймовірно сильно впливає на психологічний стан.

Лідія Таран

Таран забрала доньку Василину, свою маму і разом з ними вирушила за кордон. Там жінка розпочала нове життя, оскільки вона вирішила вступити до університету і вивчити нову сферу, яка є суміжною з журналістикою. До того ж працювати на 1+1 Ліда не припинила, вона просто стала спеціальним кореспондентом у Франції, а не ведучою. Донька Лідії також вступила у коледж і почала навчатися. Освіта, звісно проходить французькою мовою, і варто сказати, що Василина дуже швидко опанувала мову, а от Ліді довелося не просто. Проте диплом жінка написала і навчилась розуміти нове оточення.

Але, як то кажуть коли жінка змінює життя, то її зачіска має також обов’язково змінитися. І, наприклад, Таран довго з цим рішенням тягнула. Від природи вона є блондинкою, і майже ніколи в житті не змінювала свій образ. Та чомусь, саме зараз Ліда вирішила зробити цей крок.

Річ в тому, що на останніх фотографіях жінка показалась на публіці в новому кольорі волосся та з новою зачіскою. Тепер Ліда має темний колір волосся, а також довге волосся. Хоча майже все життя вона носила боб-каре та блонд.

Новий образ Таран

Але насправді, нове амплуа пасує жінці і додає їй якоїсь сміливості. Тож, це досить цікавий і неочікуваний експеримент для неї, тож, поки невідомо, скільки саме вона проходить в такому цікавому образі.