|
08.07.2023 10:02

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля та показала щасливого нареченого: переплюнув і Шевченко, і Задворного

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч жодного разу не була заміжнею і навіть не приховує того факту, що в особистому житті має певні проблеми. Зірка зізнавалася, що завжди ставила в пріоритет свою кар’єру та творчість, а тому особисте життя руйнувалося.

2 роки тому артистка намагалася побудувати своє кохання на очах у всієї країни, ставши холостячкою. Натомість виконавиці довелося пережити чергову драму. Переможець шоу Андрій Задворний не зміг побачити у зірці свою долю.

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Злата Огнєвіч відгуляла гучне весілля

Хоча глядачі до останнього і не вірили, що він виграє. Наприклад, цей потенціал спочатку належав Андрію Хветкевичу. Чоловік мав прекрасні зовнішні дані, добре серце, м’який характер і, судячи з усього, вони прекрасно поладнали зі співачкою.

Як раптом Злата прийняла рішення, що Андрій має поїхати додому. Аргументувати цей крок вона так і не змогла, але згодом картина прояснилася. Так, Андрій заявив, що одружується зі своїм хлопцем Філіппе. Чоловіка почали звинувачувати у тому, що він використав Злату. Але насправді герой нашої статті залишилися у прекрасних відносинах. Про це свідчать кадри з весілля.

Виконавицю на свою церемонію у Мексику Андрій, звісно, запросив. Як і інших чоловіків з шоу, які не змогли виїхати закордон через повномасштабну війну. Тому артистка була єдиною гостею, пов’язаною з шоу.

Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч показала, як святкувала весілля Андрія Хветкевича

Окрім того, між артисткою та новоспеченим чоловіком і її друга склалися прекрасні взаємини, хоча Злата і претендувала на місце його другої половинки.

Нагадуємо, що з моменту завершення зйомок Злата так і не пов’язала себе стосунками з іншим чоловіком. Артистка активно відвідує психотерапевта та намагається розібратися в собі. Тим часом більшість учасників вже нових стосунках, деталі яких активно транслюють на особистих сторінках соціальній мережі Instagram. Наприклад, Андрій Задворний вже знайшов своє кохання.