|
10.07.2023 16:04

Перша дружина Сергія Притули показала дорослого сина від зірки і молодшу доньку від наступного чоловіка: “Мої”

Сергій дуже публічна людина, життя якої дійсно є цікавим для широкої публіки, оскільки він має трьох дітей, але від різних жінок. Його першу дружину звуть Юлія, саме вона й народила для Сергія сина Дмитра, який зараз вже є доволі дорослим.Але після розлучення Притула швидко знайшов своє нове кохання всього життя.

Юлія з донькою і новим чоловіком

Але варто сказати, що і Юлія не залишилась самотньою, адже вона зараз також перебуває у шлюбі та вже має другу дитину від нинішнього чоловіка. Варто сказати, що і Юля не надто довго самостійно переживала розрив з Притулою. Головним є те, що вони змогли зберегти між собою гарні стосунки з повагою одне для одного, адже у них є син, який спостерігає за відносинами своїх батьків і переймає від них культуру поведінки. І це нормально, що Діма розуміє, що у нього є сестри й зі сторони батька, і зі сторони мами, і він має дві повноцінні родини, куди завжди прийде і почуватиметься як вдома.

Зараз Юля має свою родину і донечку від свого другого чоловіка, з якою старший син Діма гарно спілкується і любить її, адже це його сестра. Та й здається, з чоловіком мами у нього гарні відносини, адже на сторінці Юлі часто можна побачити фото з повною своєї родиною.

Діти Юлії Притули

Так, наприклад, днями вона показала фотографію з сином Дмитром від Притули й з донькою від свого другого шлюбу. Отже, можна точно сказати, що діти залюбки проводять час разом і це не травмує нікого, адже стосунки між Сергієм і Юлією побудовані правильно і щиро. Такий підхід насправді є дуже грамотним, бо діти мають дружити між собою попри всі життєві ситуації, які відбуваються між дорослими.