|
10.07.2023 18:04

“Ікона фітнесу” Андрій Задворний показав, як вночі їсть тірамісу з Сільпо за 64 гривні: Злата не оцінила б

Андрій зарекомендував себе як людина, якій не можна вірити повністю, адже він досі не зміг дійти до розуміння себе. Так, чоловік має власний бізнес, який приносить йому гарний дохід і радість дітям, адже він виготовляє натуральні іграшки для діточок. Ця ідея прийшла до нього завдяки появі своєї дитини. Але не можна сказати, що ця роль допомогла Андрію стати більш серйозним та самостійним.

Андрій Задворни

Задворний ніколи не позиціював себе як дуже серйозну людину, він живе за своїми правилами, де він не визнає своїх помилок. Тож, Андрій так само поводився і зі Златою, адже він вирішив, що може погратися з почуттями жінки й спочатку змусив її закохатися в себе, а потім просто зникнути без жодних пояснень. І саме ця ситуація показала, як Андрій насправді ставиться до життя та до свого оточення.

Але до бізнесу та до свого здоров’я Андрій ставиться неймовірно серйозно, адже він регулярно займається спортом, а також вміє себе контролювати й мотивувати. Але все ж таки іноді він зривається з раціону свого здорового харчування та дозволяє собі їсти все що заманеться. Це буває не часто, але все ж таки він має такі погрішності.

Так, наприклад, днями чоловік вирішив показати, як він на ніч вирішив з’їсти десерт тирамісу. Заради нього Андрій пішов до Сільпо та придбав собі шматочок за 64 гривні. Але торт був дійсно неймовірно смачним, адже Задворний із величезним задоволенням їв своє тирамісу.

Сторіс Задворного

Тож, іноді й такі завзяті спортсмени як Андрій їдять десерти на ніч і не дорікають собі цим, адже іноді це дійсно є потрібним для організму і нервової системи.