|
11.07.2023 17:04

Антон Птушкін кардинально змінив імідж: без бороди і шевелюри перестав бути схожим на батюшку

Птушкін неймовірний професіонал своєї справи, який вміє цікаво подавати інформацію глядачам і має харизму. Він дуже розумна людина, яка справді зробила себе сама. Його завзятість і людяність привела його до високих результатів у своїй професії. І це чудово.

Антон Птушкін

Антон загалом людина не публічна, він не любить давати інтерв’ю, тим паче обговорювати своє особисте життя. Для нього не є цікавим відвідувати публічні заходи, він дуже любить самотність, адже це дає йому змогу вигадувати цікаві проєкти, які стають корисними для народу. Наприклад, останні півтора року чоловік активно волонтерить та знімає документальні фільми про злочини росії. Він вже неодноразово їздив у Донецьку область та фіксував все.

Антон рідко з’являється в інформаційному просторі, його можна було помітити лише у компанії друзів. Наприклад, чоловік часто гуляє з Олексієм Дурнєвим, а ще його можна побачити у компанії Міші Кацуріна та Наді Дорофєєвої, які часто приймають його у себе в гостях.

Коли ведучий викладав фотокартки, то він мав дуже неохайний вигляд, відросла борода і шевелюра, яку вже давно потрібно було підкорегувати. Та здається, це не було основним питанням у його списку, бо він зайнятий більш серйозними питаннями. Та днями Антон нарешті виклав фото у сторіс інстаграм і показав свій новий образ.

Нова зачіска Птушкіна

Зараз чоловік ходить без довгої бороди, а також він підстриг волосся. Тепер на його голові є кучері. І варто сказати, що ця зачіска пасує йому набагато більше, ніж заросле волосся, яке він ховав під бейсболками.