|
12.07.2023 15:21

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим незадоволена у фігурі: “Маю надію показати фото після”

Катерина стала дуже відомою в Україні завдяки шлюбу з народним артистом Віктором Павліком, особисте життя якого завжди було цікавим для українців. А після того, як Репяхова вийшла за нього заміж, то воно стало більш публічним. Катя блогер і їй потрібно тримати інтерес до себе і свого життя. Звісно, першою причиною шаленої зацікавленості є Віктор Павлік, а вже потім дівчина й сама стала цікавою для людей і зараз вона має багато підписників.

Катерина Репяхова

Оскільки часи змінюються і награність у сторіс вже нікому не цікава сучасним інфлюенсерам варто бути щирими та відкритими, власне цей шлях і обирає Катя. Дівчина дуже відверта з аудиторією, і саме тому вона зовсім не соромиться розповідати про свої невдачі та недоліки.

Репяхова дуже сміливо розповідала та навіть демонструвала, як вона лягає під ніж пластичного хірурга аби змінити форму носа та підтягнути овал лиця. дружина Павліка показала весь процес до деталей, а потім свою реабілітацію і всі етапи загоєння пластики носа та підборіддя. Це був комплекс Катерини з юності й вона не соромилась це розповідати та демонструвати.

Теж саме було коли Катя робила собі губи, дівчина тоді також показала весь процес і зараз вона дуже задоволена своїм обличчям. Але у Каті є ще комплекси, і вони вже стосуються фігури.

Днями Репяхова пішла у басейн і вирішила поділитися планами на своє тіло. Дівчина вирішила налагодити своє харчування, щоб її фігура стала кращою. Тож, Репяхова показала фото в купальнику й вирішила, що це буде фото “ДО” її перевтілень.

Фото Репяхової ДО

Тож, яким буде “ПІСЛЯ” можна буде подивитися трохи пізніше, коли Катерина буде до цього готова.