|
14.07.2023 14:36

Екс-обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний зізнався, що у нього все ще грає дитинство: катається на гойдалці

Задворний доволі загадковий чоловік, адже його поведінка на проєкті була далеко не зразковою та мужньою. Він часто маніпулював, поводився як дитина. Але всі ми різні і модель поведінки закладається в нас протягом життя. Ми можемо змінюватися. І загалом з кожною новою людиною в житті ми інші. Це нормально, бо до кожного у пас своє особисте ставлення, і завжди наше тіло та погляд говорить більше, ніж ми самі.

Задворний з дочкою

Не секрет, що Андрій має донечку від першого шлюбу, яку неймовірно кохає і намагається дати їй все найкраще. Любов тата до доньки – це щось особливе, це якась магія. Адже кожен батько ладен протистояти всьому світові, якщо його донька у небезпеці. І саме таку відважну любов до своєї дитини демонструє й Задворний. Він гарний батько, веселий, цікавий, добрий та ладен захищати.

Але для дитини важливо, щоб її розуміли, чули, бачили та допомагали розвивати власний потенціал. І саме це вже важка частина батьківства, тому що більшість не хоче повертатися до відчуття себе дитиною. Але це потрібно час від часу робити, бо кожен дорослий був дитиною, а дитина не була дорослим, тому потрібно проявляти мудрість.

Задворний з тих батьків, які не бояться впасти у дитинство. Він не приховує того факту, що і нього досі грає дитинство і це насправді чудово. Кожен дорослий має зберігати в собі дитину, інакше почнуться важкі періоди життя.

Андрій на гойдалці

Так, днями Андрій бачився з дочкою та гуляв із нею на дитячому майданчику. Поки дочка десь гралась, сам чоловік катався на гойдалці. І видно, що він дуже любить цю справу, адже це дійсно дарує неймовірні відчуття.