|
18.07.2023 14:38

Ольга Мартиновська засвітила романтичне листування не з Володимиром Ярославським: “Любов моя, ти вже виїхав?”

Ольга Мартиновська відома українська ведуча і суддя "МастерШеф". А також професійний шеф-кухар і не лише в рамках України, а ще й за кордоном, особливо у Франції.

Як тільки Ольга почала працювати суддею на головному кулінарному шоу “МастерШеф”, їй почали приписувати романтичні стосунки з колегою Володимиром Ярославським. Для цього є багато приводів, наприклад, їхні спільні фотографії у мережі, однакові образи, спільні прогулянки і інші речі, які провокують плітки.

Оля Мартиновська

Але насправді між ними існує лише міцна дружба. Володимир і Ольга є дуже близькими людьми одне для одного, вони вже більше ніж друзі, але якусь межу не переходять, інакше це може зіпсувати їхні такі родинні стосунки.

І звісно, після таких гарних романтичних картинок у соціальних мережах, вся країна хоче одружити Ярославського та Ольгу. Але цього точно не буде й Оля має ще й інших чоловіків друзів.

Наприклад, її тренер, з яким Мартиновська регулярно займається спортом. І для гарного результату у неї є лише один перевірений тренер. Оскільки Ольга бачиться з ним майже щодня, вона, звичайно ж має з ним дружні стосунки, і це чудово, бо чим кращі стосунки з тренером, тим легше здається тренування.

Листування Олі з тренером

Так, наприклад, днями Мартиновська показала, як вона листується з тренером з самого рання. Жінка йде на тренування о 7 годині ранку, і звичайно, такі ранні підйоми даються їй дуже складно, іноді просто нікуди не хочеться йти, але треба.

Сторіс Олі

Тому Ярославська може капризувати, і намагатися відстрочити своє тренування. І іноді свого тренера Мартиновська називає “Любов моя”. А потім вже каже все, щоб не їхати тренуватися, але встає та їде. Але після виснажливих занять залишається дуже задоволена результатом і собою.