|
21.07.2023 12:03

51-річний Ектор Хіменес-Браво показав красуню, яка просинається з ним в одному ліжку: це не Мартиновська

Ектор Хіменес-Браво відомий український шеф-кухар, який має доволі екзотичне коріння – колумбійське. Чоловік об'їздив багато країн, але для життя обрав Україну, бо для нього вона рідна.

Життя Ектора цікавить багатьох жінок та загалом людей ще з першої його появи на каналі СТБ. Тоді чоловік ще був дуже молодим та цікавим. Адже закордонні чоловіки завжди викликають якийсь захват. Вони для нас щось таке незвідане, саме тому їх дуже цікаво пізнавати та особливо спостерігати за їх ходом думок, за їхньою поведінкою, адже вони трохи інші.

Ектор Хіменес-Браво

Наприклад, зараз Хіменес-Браво намагається вивчити українську, так, йому це дається досить важко, але він намагається це зробити та демонструє цей процес у своїй соціальній мережі, аби дати мотивацію іншим людям які хочуть перейти на рідну мову.

У Ектора взагалі зібралась дуже гарна команда, яка мотивує його та знімає всі ролики з рецептами і не тільки. І саме команда мотивує його змінювати мову. Та звісно ж, далеко не все кухар викладає у сторіс та профіль за контент-планом.

Саме тому, днями Хіменес-Браво показав, як він починає свій ранок, і до речі, далеко не один. Річ в тому, що не так давно кухар забрав свою улюблену собаку Лупіту з Колумбії. І тепер вона постійно знаходиться з ним. Просинаються разом, на роботу їздять також разом, гуляють разом.

Тож, для Ектора Лупіта як дитина, і це чудово, адже принаймні чоловікові не сумно жити поки його наречена за кордоном. Адже він любить спілкуватися і для нього теж важливо відчувати, що він комусь потрібен.

Ектор з Лупітою

А собаки, як відомо, дуже добре вміють показати людям, що таке справжнє кохання та чому людей можна любити просто за те, що вони є, без різноманітних досягнень та особливостей зовнішності чи характеру.