|
21.07.2023 13:00

Оля Полякова показала свій новий “звездобус”, який чекав розібраний у гаражі півтора року: “Яке щастя”

Ольга завжди могла вразити публіку, оскільки вона є доволі активною та цікавою для своїх прихильників. Її шлях був доволі складним, проте вона досягла бажаного, звісно, до цього жінка доклала багато зусиль і проробила багато роботи. Полякова не одразу стала популярною, заради зірковості та визнання їй довелося багато чого пройти.

На своєму творчому шляху Оля чула багато відмов, оскільки це життя і воно не завжди буває таким, яким ми хочемо його бачити. Варто зрозуміти одну тонку річ, що життя дає нам все те, чого ми хочемо лише тоді, коли ми до цього готові. А якщо у нас щось не виходить, це не означає, що з вами щось не так, звісно, припиняти роботу над собою не потрібно. Просто вірте в себе, працюйте і йдіть ще раз туди, де вам відмовили.

Нині ж Полякова суперзірка українського шоу-бізнесу, яку дуже сильно поважають колеги, друзі, знайомі, а також вона має шалено велику аудиторію прихильників. Тому може собі дозволити все, що тільки забажає, але це означає, що жінка припинила вчитися та чогось досягати. Навпаки, жінка продовжує розвивати себе та свої таланти.

А от, наприклад, що стосується матеріальних бажань, то тут вже Полякова дійсно може дозволити собі все, що тільки забажає, бо артист – це професія, яка гарно оплачується. Так, днями жінка показала, як вона їздить на своєму новому зірковому бусі.

Бус Полякової

Всередині молочний салон зі шкіри, прозоре віконечко на даху машини і дерев’яні вставки. За словами Олі ця машина  стояла у гаражі цілих півтора року розібрана. І лише зараз жінка змогла сісти в новий бус і проїхатися в ньому разом з донькою Машею.