|
21.07.2023 18:58

Колишня дружина Дзідзьо Славія обирає величезний та новенький джип в автосалоні: “За Ренджиком”

Жінка ніколи не приховувала, що вона любить музику і хоче нею займатися, тому вступила разом з Михайлом до інституту, але зірковість їй дісталась не так легко, як Дзідзьо. Жінка колись давно таємно від чоловіка прийшла на кастинг талант-шоу “Х-фактор” на СТБ. Саме так і почався творчий і професійний шлях ЯрославИ у великому шоу-бізнесі. А конкурентів вистачає, проте їй вдалося стати відомою.

Славія

Дзідзьо і Славія прожили багато років разом і для них власний шлюб був гарним досвідом. По-перше, вони навчилися будувати своє особисте життя та кордони під наглядом величезної аудиторії. А це неймовірний досвід. Проте попри щастя розлучення їм не вдалося оминути. У квітні 2021 року чоловік заявив, що вони з Ярославою більше не пара. Співачка, коментуючи новину, зізналася, що до останнього намагалася врятувати шлюб. Улітку того ж року пара офіційно розлучилася. Ініціатором розлучення став Михайло Хома, але і йому цей період дався дуже важко, оскільки в будь-якому випадку розставання – це боляче.

І вже зараз вони вільні люди, які живуть власним життям, і якщо з початку їм було важко підтримувати нормальні стосунки, о зараз це присутнє.

Славія, здається добре живе після розлучення, адже днями показала, як в автосалоні обирає собі новий автомобіль. За словами співачки вона прийшла за Ренджиком, але дивилась і на інші марки машин.

Сторіс Славії

Проте, що саме вона обрала, поки невідомо, адже Славія лише придивлялась варіанти для себе. Але що саме жінка придбала, можна буде побачити згодом.