|
22.07.2023 10:58

В обіймах красеня з поцілунками: Могилевська показала чоловіка, якого любить – вже немолодий, але відомий

Автор: Юлія Ящук

За період творчої діяльності відому артистку неодноразово підозрювали у вагітності, мовляв, округлий живіт не просто так, а через появу першого спадкоємця найближчим часом. Наталя навчилася не реагувати на подібного роду чуток, втім, запевнила, що набрала за карантин та війну зайвих кілограмів та почала худнути.

Після початку повномасштабного вторгнення Могилевська вперше розповіла про свого нового коханого, викрила ім’я обранця та історію їхнього знайомства, однак досі публіка не бачила обличчя таємного чоловіка.

Могилевська показала чоловіка, якого любить

Його звати Валентин, а після 24 лютого парочка вже почала жити разом. Зізналася, що з ним вона побувала в гарячих точках України, а згодом проїхали майже всю країну. Раніше Наталя пояснювала, чому неохоче ділиться деталями особистого життя. Вважала недоречним розповідати історію їхнього кохання, коли українці переживають непрості етапи нової буденності. Втім, згодом зірка пообіцяла розсекретити всі деталі.

Так, нещодавно знаменита музична виконавиця Наталія Могилевська оприлюднила цікаву світлину в обіймах відомого чоловіка з поцілунками, якому зізналася в любові.

Відомий український музикант Сергій Підкаура 21 липня відсвяткував свої 49 років. З цієї нагоди колега та хороша подруга Могилевська публічно привітала чоловіка зі святом з чуттєвими побажаннями, прикріпивши теплу спільну світлину.

“Ціле життя, друже! Я бажаю тобі сили, любові, безкінечну купу альбомів, відданого глядача і мільйони оплесків. Будь щасливий, будь коханий”, – привітала Могилевська.

На світлині бачимо дійсно теплий зв’язок між двома медійними колегами, однак більше дружнього характеру, а не любовного як могло здатися, на перший погляд.