|
22.07.2023 14:58

Брутальний в соняшнику: Потап влаштував фотосесію по дорозі з Одеси – щасливий подорожує без Каменських

Автор: Юлія Ящук

Після заяв експідопічної Потапа GIP С про виявлення до неї знаків уваги від продюсера, в Мережі поширилася інформація про розлучення зіркового подружжя Олексія Потапенка та Насті Каменських.

Відомий блогер Богдан Беспалов заявив, що за його інформацією, Потап та Настя вже подали на розлучення та не живуть разом. Подейкують, що Каменських довго терпіла зради зі сторони чоловіка, але терпінню прийшов кінець.

Втім, після таких пліток, у новому інтерв’ю співачка відповіла Маші Єфросиніній, чи відповідає інформація дійсності. За словами Каменських, вона з чоловіком не розлучається. Щобільше, заперечує всі факти про зради, а ще додала, що їхні стосунки з початку повномасштабної війни стали міцнішими та теплішими, які схожі на аналогію фільму “Містер та місіс Сміт”.

Олексій Потапенко та Настя Каменських

Цікаво, але співачка GIP C пообіцяла надати докази своїх слів. Крім цього, дівчина заявила, що не тільки вона попалася в сітки надлишкової уваги від Потапа, а й інші артистки.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram Олексій Потапенко розповів, як провів час в Одесі без дружини Каменських, а також по дорозі додому в столицю вирішив влаштувати фотосесію яскравими соняшниками.

На світлині репер постав у чорній футболці, протисонцевих окулярах з білою оправою та туристичним рюкзаком на плечах. Розповів, як обожнює український місцевий колорит та соняшники за їх яскравий колір, а ще за те, що вони мають змогу прикрашати родючі українські землі в селах, невеличких містечках та полях.