|
23.07.2023 10:15

“Наша маленька”. Іванна Онуфрійчук пригорнула крихітну дівчинку, а чоловік Алмаз її зацілував: стали батьками?

Декілька років тому відома українська телеведуча Іванна Онуфрійчук стала дружиною казахстанського мільйонера Алмаза. Пара з розмахом зіграла два весілля, після чого переїхала до Швейцарії.

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Раніше Іванна не наважувалася заговорювати про дітей, хоча постійно демонструвала, що прекрасно ставиться до дітлахів і легко знаходить з ними спільну мову. І лише нещодавно красуня повідомила про те, що вони з чоловіком планують поповнення в сім’ї і активно працюють над даним питанням, готуючись до цієї події в усіх напрямках.

Коли саме можна буде очікувати новину про вагітність Іванна не сказала. Шанувальники схиляюся до думки, що ведуча готується перш за все з лікарями.

Але нещодавно пара показала, якими прекрасними батьками вони будуть. Так, Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому вона з чоловіком вітають маленьку іменинницю, що їх зустрічає.

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Принцеса отримала розкішний букет квітів, була обійнята знаменитістю, а потім мільйонер підняв її на руки, ніжно притиснув до себе та поцілував у щоку. Дівчинка була незвичайно рада отримати такий жест, адже буквально сяяла.

До речі, іменинниці виповнилося 3 рочки. І виглядала вона дуже щасливою, побачивши гостей та усі знаки уваги, які отримала.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Іванна знаходилася в Європі і поверталася до України лише раз чи два, зокрема для того, щоб забрати свого улюбленця Персика. На закиди стосовно своєї втечі Іванна завжди нагадує про свою волонтерську та благодійну діяльність, а також неабиякі зусилля, які вона доклала, аби забрати з України абсолютно всіх своїх родичів, яких було дуже багато.

Іванна Онуфрійчук показала, як її чоловік Алмаз любить дітей

Коли ж мова заходила про родичів її чоловіка стало відомо, що вони підтримують Україну та бажають їй перемоги.