|
24.07.2023 15:01

Alyosha кардинально змінила імідж та показала новий колір волосся: перейшла на темний бік (ФОТО)

Все життя Alyosha була білявою, і важко уявити її з іншим кольором волосся. Але іноді жінкам дуже сильно хочеться змінити свій образ. А найпростіший спосіб це зробити – змінити форму нігтів та колір або довжину волосся. У кожного в житті бувають періоди, коли хочеться кардинально змінити своє життя і зазвичай все починається саме з зовнішності.

Alyosha

Адже пропрацювати свої внутрішні проблеми набагато важче, ніж змінити картинку у дзеркалі. Оскільки внутрішні зміни це велика робота над собою, і це доволі довгий шлях, до якого треба бути готовою та розуміти, яким чином це варто робити. Зазвичай жінки змінюються після певних подій у житті і за допомогою людей.

Та насправді далеко не завжди люди змінюють зовнішність через внутрішні проблеми з собою. Іноді достатньо лише сильного бажання, особливо жінкам. Так, наприклад, днями Олена показала світлину з темним кольором волосся, що їй взагалі невластиве.

Варто сказати, що у такому образі співачка виглядає більш серйозною та дорослою. І це, звісно, показує її абсолютно з іншої сторони, оскільки нові образи повістю змінюють сприйняття жінки у світі.

Та під своїм фото Alyosha написала текст про любов до України, а не про якісь свої зміни. І цілком можливо, що це було якесь старе фото, оскільки там співачка взагалі виглядає інакше, ніж у житті. Але насправді жінці пасує такий образ, тому, якщо це все ж таки новий кадр, то Олена певний період свого життя проведе в іншому амплуа. І компліментів щодо свого вдалого перевтілення співачка вже отримала вдосталь.