|
24.07.2023 16:07

Переможниця “Холостяка” Аня Богдан показала, як проводить час з малюком: прокинулись материнські інстинкти

На шоу Аня прийшла з чіткою метою – знайти своє кохання і дружити там вона ні з ким не збиралась, але врешті-решт на проєкті дівчина знайшла і подружок і коханого чоловіка. І це насправді дуже гарно, адже всі дівчата між собою відчувають конкуренцію і не можуть побудувати нормальне спілкування одна між одною. Проте так стається далеко не завжди.

Анна Богдан

Аня була з самого початку дуже сором’язливою, їй не потрібно було робити перший крок, хоча вона до цього ставиться досить гарно, оскільки вірить, що коли чоловік подобається і відчувається взаємність, то немає жодних причин ховатися і чекати ініціативи. Проте перший крок зробив Михайло Заливако, а Аня зацікавила його своєю щирістю та справжністю. І згодом між ними виникли почуття, через які Богдан стала переможницею на проєкті.

Так, свої стосунки пара почала будувати вже за межами камер і спершу ховаючись від усіх людей, але це варто робити лише через те, що проєкт не до кінця був показаний по телевізору. А потім почалося відкрите життя і Богдан з Заливако були разом понад рік і, на жаль, у 2022 році розійшлися. Це рішення вони прийняли спільно і дуже спокійно.

Зараз Анни та у Михайла своє окреме життя, і варто сказати, що Аня дуже активізувалась у соціальних мережах. Дівчина демонструє все, що у неї відбувається. Своє спортивне життя, свої квіти від прихильників, свої прогулянки з подругами, і головну подію року – свого племінника.

Сторіс Богдан

Днями дівчина показала, як вона гарно та весело грається і гуляє з малюком, і видно, що цей процес дуже подобається Анні, але про власних діточок жінка поки що не замислюється, адже для цього спочатку потрібно знайти гарного і надійного чоловіка для відносин і для створення родини.