|
25.07.2023 11:42

51-річний Ектор Хіменес-Браво обхопив талію Мартиновської та зробив публічне зізнання: “Ми з Олею щасливі”

Звісно життя поза камерами є набагато цікавішим, ніж ми бачимо його на екранах своїх телевізорів, адже все виглядає дуже легко та доволі стримано. Жоден з суддів не дозволяє собі чогось зайвого. Так, вони можуть влучно пожартувати, але вони не можуть розкритися повністю. Тобто, спілкуватися між собою так, як у житті в них не вийде.

Судді МастерШеф

Насправді між собою Хіменес-Браво, Оля Мартиновська і Володимир Ярославський мають чудові стосунки. По життю вони друзі і можуть довіритися одне одному у будь-якому питанні. І це чудово, особливо для Ектора, який цінує в цій країні саме людей та загалом наш менталітет. І Ярославський та Мартиновська показали йому до чого призводить спільна творча робота.

Відомо, що колумбійський кухар має чудові відносини з Ольгою та навіть з її донькою Варею, а діти рідко помиляються в людях. Тому, можна сказати, що Оля знайшла собі гарних колег і друзів.

Не так давно завершилися зйомки чергового сезону “МастерШеф”. Варто нагадати, що нині попри війну команда намагається радувати глядачів новими сезонами та знайомити їх з цікавим людьми. Тож, на зйомках фіналу Ектор вирішив зробити з Ольгою ніжне фото на пам’ять та обійняв жінку за талію.

Звісно, нічого дивного в цьому фото немає, адже вони товаришують і тим паче це був фінал сезону, варто було зробити гарні кадри. Тим паче в таких розкішних образах, коли Мартиновська у вечірній сукні, а Ектор у костюмі.

Сторіс Ектора

На фото обидва світилися від щастя, але від того, що вони знають ім’я переможця, а це важлива таємниця.