|
25.07.2023 14:26

Світловолосе янголятко з сумним поглядом: невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

Вагітність невістка Оксани Марченко Катерина преса не здогадувалася. Після весілля дівчина дуже майстерно приховувала правду про своє цікаве положення. При цьому дівчина не відмовляла собі у виходах в світ, активно публікувала фотографії та спілкувалася з підписниками.

Невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина. Богдан Марченко з дружиною Катериною та сином

Як раптом її зіркова свекруха оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, який був зроблений у пологовому. У дописі до публікації жінка зізналася, що стала бабусею. Хлопчика назвали Віктором, на честь вітчима Богдана Медведчука.

Невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

За тиждень до початку повномасштабної війни в Україні Оксана покинула її територію. Вона зробила це двома автомобілями, про що стало відомо всій країні вже наступного дня. Безумовно, вона знала, що чекає на її батьківщину.

Де в цей самий момент перебували Катерина разом з сином достеменно невідомо, адже дівчина також могла евакуюватися, і не розповісти про це громадськості. Хоча після 24 лютого преса не одноразово повідомляла про те, що насправді Богдан разом сім’єю перебувають в Києві.

У зв’язку з неабиякою увагою до особистості зіркової невістки вона була вимушена створити новий акаунт в Instagram. Після зради національних інтересів сімейством Медведчука дівчині неабияк діставалося від публіки.

І лише нещодавно вона вирішила потішити користувачів мережі новим кадром, на якому постала разом з маленьким Віктором. Кадр був зроблений на тлі рожевих рододендронів. Обидва одягнені у світлий колір, а Катерина до того ж зробила вибір на користь підборів.

На знімках зіркова мама тримає свого малюка то на руках, то ніжно його обіймає, тримаючи долоню на його спині. Хлопчик виглядає дуже спокійним, а його погляд здається сумним. У маленького Віктора на щоках дуже рясний рожевий рум’янець, а на голові коротка зачіска.

Світловолосе янголятко з сумним поглядом: невістка Оксани Марченко показала свого маленького сина

Завдяки характеру дитини фотографія набуває неймовірно меланхоліїчного настрою, і від цього стає дуже ніжною і легкою.