|
26.07.2023 09:31

Ольга Фреймут повернула свого чоловіка? Локотко приїхав до України після скандальної втечі за кордон

Як відомо, після початку повномасштабної війни Ольга Фреймут евакуювалася разом зі своєю сім’єю до Великобританії. Родина осіла в Лондоні. Зірка стала працювати журналістом та взялася висвітлювати події на Батьківщині.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові. Ольга Фреймут разом з благовірним Володимиром Локотко

Родина також пройшла і через гучний скандал, після того як стало відомо, що чоловік телеведучий Володимир Локотко також знаходиться за кордоном.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові

Втім багато українських зірок вже поступово повертаються додому. Зокрема нанесли візит і Ольга з Володимиром. Так, телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих кадрів, на яких постала разом з коханим.

Романтична фотографія, на якій зірка ніжно обіймає благовірного була зроблена у готелі.

Ольга Фреймут засвітилася разом з чоловіком у Львові. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Обидва виглядають здоровими, щасливими та задоволеними. Хоча ця поїздка принесла Ользі деякі хвилювання.

Декілька днів тому Фреймут анонсувала свій приїзд та повідомила шанувальникам, що вони зможуть відвідати її лекцію, на якій вона обіцяла навчити правилами етикету під час війни. Це викликало бурхливу реакцію, адже деякі користувачі були незадоволеними тим, що людина, яка майже ні дня не провела в Україні в її найважчі дні намагається навчити їх чомусь. Дісталося Фреймут і від журналістики, яка в особисті повідомлення написала образливі висловлювання на адресу доньки зірки.

Втім, знайшлися і ті, хто з нетерпінням чекав цієї зустрічі і відкрито говорив про це у коментарях. Ба більше, фанати закликають Ольгу Фреймут провести цей формат і у Великобританії, де на даний момент перебуває величезна українська спільнота.

Чим увесь цей час займався Володимир залишається великою загадкою. У зв’язку з болісною реакцією аудиторії на втечу чоловіків, родина не надто поширювалася щодо нових реалій, в яких жив колишній директор Нового каналу.