|
28.07.2023 08:41

“Дякую за привітання”: вагітна Христина Решетнік наробила галасу в мережі – вітали з донечкою із США та Європи

Після розповсюдження в мережі світлини з вагітності, дружина ведучого СТБ Григорія Решетніка Христина почала отримувати вітання з усього світу, адже прихильники сподівалися, що подружжя в очікуванні донечки.
Автор: Юлія Ящук

Вихід на телекрани славнозвісного фільму “Барбі” задав тренд українським знаменитостям для перевтілень в образ головної героїні. Яскраво-рожевий колір досить довго переважав на просторах соціальних мереж, втім, Христина Решетнік вже мала фотосесію в таких тонах, тому після прем’єри оприлюднила світлини в рожевому костюмі, де виднівся округлий животик з вагітності.

В коментарях під дописом багато користувачів соціальної мережі Instagram почали вітати та сподіватися на появу донечки, адже подружжя наразі виховують трьох синів. Однак Христина повідомила, що це архівні світлини з третьої вагітності сином Олександром, які наробили багато галасу в медійному просторі.

Христина Решетнік та Григорій Решетнік зі своїми синами

Річ у тім, що публіка та знайомі почали вітати сімейну пару зі США та Європи й сама мама Христини перепитала, чи справді ці світлини є архівними, імовірно налаштувавшись, на появу внучки.

“Дякую за привітання. Мої фото в стилі Barbie наробили галасу – нас вітали зі США та Європи, моя мама теж на всяк випадок перепитала, чи то старі фото. Під серцем був Сашуня”, – розповіла Христина.

Також заінтригувала підписників, мовляв, чи буде четверта дитина – життя покаже, тому натякнула, що вони з чоловіком Григорієм не проти стати батьками й маленької доньки.

Нагадаємо, що 10 жовтня 2010 року Григорій Решетнік та Христина Решетнік узаконили свої стосунки шлюбом. Через три роки у пари народився первісток, син Іван. У 2017-му на світ з’явився син Дмитро, а у 2020-му син Олександр, фото з вагітності якого нещодавно наробили галасу в соціальній мережі Instagram.