|
27.07.2023 18:09

Григорій Решетнік показав нового Холостяка і полишив усіх дару мовлення: засмаглий 71-річний дідусь в піджаку

Вибір головного героя для шоуранерів проєкту “Холостяк” відіграє ледь не найважливішу роль. Саме від цього рішення залежить, наскільки будуть зацікавленими глядачі у перегляді шоу. Звичайно, так само важливий підбір учасниць, з якими він буде взаємодіяти. Тому дівчата часто дуже відрізняються із сезону в сезон.

Натомість формат самого героя залишається більш-менш усталеним. Це має бути успішний чоловік, за якого учасницям захочеться боротися. Він вродливий, розумний, знає, чого хоче, вміє залицятися та закохує в себе глядачок. Та чи реально трохи відхилитися від цього образу? Американські продюсери довели, що це можливо.

Григорій Решетник показав нового 71-річного Холостяка

Григорій Решетник показав нового 71-річного Холостяка

Нещодавно ведучий проєкту на протязі усього його існування Григорій Решетнік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію нового героя американської франшизи. На ній постав доволі зрілий чоловік приємної зовнішності. Григорій вирішив не тамувати своїх читачів і сам пояснив, кого вони побачили на кадрі.

“Новий сезон проєкту був названий Золотий Холостяк, і він надає унікальну можливість спостерігати за стосунками у зрілому віці. Тернер живе у будинку своєї мрії на красивому озері в Індіані. Він часто влаштовує барбекю, грає в піклбол, вболіває за свої улюблені спортивні команди Чикаго, катається на квадроциклах і проводить час з друзями та сімʼєю в ресторанах і місцевих закладах”, – поділився Григорій.

Примітно, що американський глядач дуже тепло прийняв нового героя, а особливо був зачарований його зовнішнім виглядом, адже мати таку форму і таку харизму – це фантастика.

Судячи з повідомлення Григорія, продюсери в Україні серйозно розглядають можливість запустити абсолютно аналогічне шоу і в Україні, тим паче, що в вітчизняному шоу-бізнесі та елітних колах повно зрілих чоловіків, які полюбляють увагу та публічність.