|
29.07.2023 12:04

Українська Барбі: Тіна Кароль в повністю рожевих сукнях продовжує модний тренд – Балана улюблений колір

Славнозвісний фільм "Барбі" облетів простори в соціальних мережах, адже українські знаменитості задали тренд на перевтілення в образ головної героїні, тому тепер рожевий – один з популярних кольорів.
Автор: Юлія Ящук

Тіна Кароль дивує українську публіку зовнішнім виглядом, адже на свої 38 років співачка має молодий, доглянутий та здоровий стан шкіри. Так, знаменитість неодноразово зверталася до послуг косметологів, а також вдавалася до пластичних операцій, однак в гонитві за вічною молодістю не перетнула межу, адже все виглядає природно та естетично.

Після втрати чоловіка Євгена Огіра у 2013 році, вона наважитися впустити у своє життя нового чоловіка та вперше закохатися на суддівстві вокального проєкту “Голос країни”. Дан Балан підкорив жінку своєю увагою, харизмою та подарунками, утім, що було далі телевізійна парочка залишила в секреті та не розповіла, чому стосунки не продовжили своє існування.

Тіна Кароль

Так, відома музична виконавиця Тіна Кароль вирішила й сама долучитися до славнозвісного тренду українських зірок, які перевтілилися в образ Барбі. Перший журнал про зірок Viva оприлюднив виступ співачки в стилі фільму та зробили добірку трендових суконь й костюмів знаменитості у відео.

Костюми, сукні різного фасону, довжини та стилю, проте об’єднує їх одне – трендовий колір цього сезону, який має бути в гардеробі у кожної сучасної модниці.

За часи розвитку моди, рожевий колір ніколи не був настільки популярним, як зараз, тому українська співачка Тіна Кароль стала своєрідною Барбі, але по-українськи.

Нагадаємо, що нещодавно Тіна Кароль показалася зовсім без макіяжу та похизувалася врожаєм з власного городу та саду. Виконавиця не боїться свого образу без косметики та сценічного гриму, тому закликає українських жінок теж не боятися своєї природної краси.