|
29.07.2023 21:13

Колишня дружина Потапа Ірина Горова показала новонародженого та того самого, від кого він народився

Як відомо, на момент початку любовної історії між Потапом та Іриною Горовою остання вже була матір’ю. Так склалося, що майбутній знаменитий продюсер закохався у дружину свого друга Юрія. У жінки була на руках дочка від цих стосунків Наталія. І тим не менш, ніщо не стало на шляху справжнього кохання.

Спадкоємиця Горового мала люблячого батька і не менш люблячого вітчима. А згодом в неї з’явився братик Андрій.

Ірина Горова показала новонародженого

Ірина Горова показала новонародженого

Коли Ірина була вагітною вдруге, вона вже була знаменитістю. Продюсерка вийшла з величезним животом на червону доріжку і просто підкорила пресу. Хто знав, що її спільна фотографія з Настею Каменських та благовірним через 10 років буде виглядати і тим більше сприйматися зовсім інакше.

Зірка завжди наполягала на тому, що не вірить у плітки про зради свого чоловіка. Мовляв, Олексій вірний і вона в цьому не сумнівається. Тим часом в пресі почали з’являтися кадри, на яких Потап та Настя Каменських цілуються на відпочинку. Хтось у роман повірив, хтось – ні, і через багато років стає відомо, що знаменитості одружені, а гучне весілля, яке вони відіграли в Києві далеко не перше.

На це торжество Ірина прийшла вже зі своїм бойфрендом. Її життя налагодилося, і знову публіка була приголомшена впевненістю зірки у собі, а також вмінням себе подати.

Зараз вже фанати з нетерпінням чекають на новини про її особисте життя. Натомість голова здебільшого розповідає про життя своїх дітей, а також бізнес-проєкту. Але й милуватися маленькими дітками не забуває.

Ірина Горова показала новонародженого

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як крихітне немовля лежить на гітарі, поки його батько грає.

Хтозна, можливо це натяк на поповнення в родині, адже не так давно її дочка Наталія вийшла заміж, і є велика вирогідність того, що незабаром в родині станеться поповнення. У будь-якому випадку зірці вдалося трошки порадувати свою аудиторію ніжними кадрами.