|
31.07.2023 13:30

Віктор Павлік тут не конкурент: Катерина Репяхова дочекалася на свою головну “повнолітню” любов

Дружина заслуженого артиста України Віктора Франковича Павліка Катерина вже декілька років активно веде особистий блог в Інстаграм. За цей час вона встигла набрати лояльну аудиторію, а також викликати перманентний інтерес до своєї особистості. Зірка регулярно публікує нові фотографії та розповідає про те, як проходять її будні.

Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

Безумовно, не обходиться і без критики, яку часом блогерка сприймає доволі відкрито і на яку не боїться реагувати публічно. Зараз героями її блогу здебільшого є чоловік, а також маленький син Михайло. Часто серед контенту з’являється її матір.

Однак, близькі родичі часом також не проти зробити декілька кадрів з блогеркою. Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram новий знімок, який вона зробила з близькою для себе людиною. Зокрема, вона назвала дівчину своїм коханням. Примітно, що нова героїня блогу Катерини дуже сподобалася аудиторії. Зокрема, вона набрала велику кількість компліментів стосовно своєї зовнішності.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Катерина неодноразово забирала сина та рушала до Ізраїлю. Але зірка запевняла, що це не було евакуацією, а запланованою поїздкою до родичів. Блогерка відпочивала в гостях у своєї сестри та прекрасно проводила час, після чого поверталася додому.

Зараз близькі планують поїздку до неї, не дивлячись на військові дії, які розгорнулися в країні. Тим часом здоров’я Михайлика викликає багато питань. Хлопчик досі не заговорив і Катерина зізнається, що з діагнозом поки незрозуміло. Вона також припускає, що є імовірність поїздки до Ізраїлю з метою лікування. Віктор Франкович ситуацію не коментує, але на даний момент родина не панікує та уважно ставиться до сина. Шанувальники підтримують родину діляться своїм досвідом, так само, як блогерка розповідає про свій.