|
01.08.2023 10:59

Переможець “Холостячки” Андрій Задворний показав, з якою красунею проводить час: Злата й поруч не стоїть

Андрій Задворний – відомий український підприємець, життя якого, перегорнув романтичний проєкт "Холостячка". Там, чоловік змагався з іншими за прихильність головної героїні.

Андрій доволі цікава людина, адже з самого початку він дуже дивно себе поводив. Складалося враження, що це якесь його особисте бажання завоювати аби просто бути першим. Адже Задворний часто був егоїстичним, навіть стосовно Злати, але чомусь, жінці це не здалося дивним та серйозним.

Андрій Задворний

Але проблема в тому, що жінки часто не підсвідомо обирають тих, хто поводиться маніпулятивно та дивно, оскільки саме таке і чіпляє жінок. Проте лише не надто стабільних у психологічному плані. Хоча у випадку Огнєвіч це не дивно, адже її попередній досвід стосунків не є гарним або приємним. Жінка має багато страхів і тригерів, з якими вона працює та намагається пропрацювати в собі свої ж проблеми. А це вже чудово, бо це зміни.

Тож, Андрій зачепив Злату дивним способом і отримав перемогу. Співачка на той момент була дійсно закохана у Задворного, але довго цей роман не прожив. Оскільки одного дня чоловік прийшов до Злати і сказав, що більше у нього немає почуттів до неї. Це дуже ранило серце Огнєвіч, але Андрія вона й сьогодні бачити не хоче і знати щось про його життя також.

Проте чоловік живе своїм життям, і навіть, вже встиг знову закохатися. Щоправда, чи є в нього зараз стосунки – невідомо, бо він давно не викладав фотографій з коханою. Але з іншими жінками фото і відео в Андрія є.

Так, наприклад, днями чоловік показав, як грається вдома з кішкою. І вона дійсно просто сама ластиться до чоловіка.

Сторі Задворного з кішкою

А також, Андрій багато часу провів зі своєю донечкою, яка зараз живе за кордоном і він дуже сумує за нею.