|
04.08.2023 17:09

Українські красуні, які хизуються підкачаними губами: Леся Нікітюк, Оля Полякова, Ірина Білик та інші

Але питання краси дуже цікаве, бо смаки у кожного різні. Хтось цінує природну красу і просто доглянутість. Для когось цього замало і вони роблять різні процедури, підколюють губи, вилиці і так далі. кажуть, що на це впливає самооцінка, мовляв, лише ті, хто не приймає себе справжню, хоче переробити себе і свою зовнішність. Щоправда, невпевненість в собі – це питання внутрішнього стану, а не зовнішнього.

Та це лише народне припущення, оскільки всі ми різні і кожна з нас відчуває себе по-особливому. Адже у кожної жінки є своя енергетика, яку вона випромінює у світ і саме це є головним. Проте всі зациклюються на стандартах краси, тому, багато дівчат і жінок зараз є копіями одна одної. І серед зірок цей тренд теж присутній.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Леся завжди виглядає неймовірно, але з віком жінка змінюється і варто сказати, у найкращу сторону. Вона є однією з небагатьох, кому насправді йдуть підкачані губи. Нікітюк перестаралась і це чудово, адже її губи мають форму і виглядають симпатично та доречно.

Оля Полякова

Оля Полякова

Ольга дуже багато часу приділяє своїй зовнішності, і це видно, бо у своєму віці вона виглядає неймовірно. Але це завдяки косметичним процедурам та гарному догляду. Оля також підкачала губи, але не занадто, тому у співачки вони теж виглядають акуратно.

Ірина Білик

Ірина Білик

Не можна навіть перелічити, скільки пластичних операцій пережила Ірина. Вона любить виглядати молодо і красиво, а пухленькі губи роблять жінок молодшими.

Камалія

Камалія

Співачка також дуже ретельно доглядає за собою і тому, її підколоті губи нікого не дивують, адже з її ставленням до краси це було очевидним кроком.