|
05.08.2023 14:01

48-річна Наталія Могилевська у сукні вільного крою приховала живіт: щаслива матуся приймає квіти та вітання

Автор: Юлія Ящук

Нещодавно відома українська співачка відсвяткувала свої 48 років. Пам’ятний день Наталія Могилевська провела разом з коханим в апартаментах на природі, адже спальне місце пари знаходилося прямісінько на дереві.

Зізналася, що такого подарунка вона ще не отримувала, тому показала свою романтичну атмосферу святкування своїм підписникам в соціальній мережі Instagram, яку підготував для неї новий чоловік. Цікаво, але свого коханого музична виконавиця досі приховує, мовляв, ділитися подробицями особистого життя наразі не на часі. Однак відкрила таємницю, що його звуть Валентином.

Так, відомий телеведучий, журналіст Олексій Суханов показав, як команда проєкту “Говорить Суханов” та він особисто перед інтерв’ю співачки привітали її з днем народження. На відео Наталя Могилевська щаслива приймає розкішний букет квітів у довгій сукні вільного крою, яка ладна приховати всі недоліки та показати лише переваги фігури.

Наталія Могилевська у сукні вільного крою приховала живіт

Спочатку можна подумати, що такою сукнею Могилевська вирішила приховати свою вагітність, яку досить часто приписували артистці, утім, сама співачка наголосила, що на появу спадкоємця не чекає. Дещо округлий живіт на деяких світлинах, який колись виднівся – результат трішки набраної ваги за період карантину та війни.

З нового допису Олексія Суханова стало зрозуміло, що незабаром на українську аудиторію глядачів чекає нове інтерв’ю з відомою співачкою Наталією Могилевською в його програмі “Говорить Суханов”:

“Спасибі за розмову, Наталія Могилевська! Окрема дяка за довіру і готовність говорити відверто! Ціную і дорожу! Особисто – від команди “Говорить Суханов” – перед записом привітали Наташу з Днем народження, бо вчора тільки повідомленням!”.