|
08.08.2023 14:56

Обрізане волосся, інший колір: як змінювались українські красуні Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва стала популярною завдяки участі у дуеті “Время и Стекло”. За час співочої кар’єри дівчина часто змінювала імідж. Виконавиця була і вогняно рудою і шатенкою, пробувала модні фарбування, відрощувала волосся та обрізала.

Як змінювався образ Наді Дорофєєвої

Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль вже понад 20 років на сцені. Протягом цього часу вона експериментувала як у своїй творчості, так і у створенні образів. Зіркова блондинка навіть приміряла образ брюнетки.

Як змінювався образ Тіни Кароль

Злата Огнєвіч

Зараз відома українська співачка Злата Огнєвіч в образі довговолосої брюнетки, але так було не завжди. Співачка сміливо експериментує з зовнішністю. Вона і коротко стриглась і фарбувалась у блондинку.

Як змінювався образ Злати Огнєвіч

Джамала

Переможниця Євробачення образ блондинки не приміряла, але зачіску виконавиця змінює часто. Співачку бачили і з коротким каре, і з африканськими косичками.

Зміни образу Джамали

Наталія Могилевська

Сольна кар’єра співачки Наталії Могилевської почалася ще у далекому 1995 році після участі у конкурсі “Червона рута”. Наталя Могилевська ніколи не боялася виглядати різною і неодноразово змінювала свій імідж. У 90-х років усі пам’ятають її з кучерявим волоссям. А в 2000-х вона раптово змінила свій образ та стала білявкою. Пізніше зірка повернулася до звичного кольору волосся та експериментувати не перестала.

Зміни зоовнішності Наталії Могилевської

MamaRika

Українська співачка MamaRika протягом кар’єри неодноразово змінювала не лише псевдонім, але й образи. Що до Насті та її волосся, то всі зміни було б важко перерахувати однією рукою. Вона експериментувала з короткими стрижками, модними техніками фарбування та навіть кардинальними змінами кольору.

MamaRika експерементує з образом