|
06.08.2023 20:26

Григорій Решетнік покинув дружину з трьома синами і вразив публічним прощанням: “Тримайся та бережи себе”

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік до початку повномасштабної війни в Україні регулярно возив свою родину на курорти. Зокрема сім’я часто обирала Мальдіви. Саме там дружина шоумена колись побачила знак щодо народження в них третьої дитини. По поверненню в Київ Христина вже була вагітною.

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну. Архівне сімейне фото

Втім, після 24 лютого життя сімейства кардинально змінилося, як і в більшості українців. Зокрема півроку вони провели на заході України, після чого повернулися в столицю. Звісно, кількість поїздок була суворо обмежена, хоча насправді Григорій має законне право виїжджати за кордон, коли йому заманеться: він вважається багатодітним батьком.

Але вперше на відпочинок вони рушили влітку 2023-го, і до того ж, зіштовхнувшись з великою порцією критики. Григорія та Христину розпекли за демонстрацію люксового відпочинку та елітного життя, поки інші українці борються за незалежність нації.

У той самий час Григорій публічно заявив про те, що насправді він рушив у робочу поїздку, але прийняв рішення поєднати її з відпусткою для дітей та дружини, які так само важко переживали події і мають реальну необхідність у зміні обстановки. Але затримуватися з ними на курорті Григорій також не наважився.

Блогерка залишилася разом з Дмитром, Іваном та Сашком за кордоном у той самий час, як телеведучий спочатку побував в Києві, а потім відвідав Дніпро у робочих цілях. Зокрема після цього візиту Решетнік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram слова прощання з містом, які імовірно будуть оцінені місцевими.

Григорій Решетнік залишив сімʼю на курорті і повернувся в Україну. Скріншоти особистих сторінок телеведучого та блогерки

Коли саме родина збирається возз’єднається залишається загадкою. Втім, Григорій ніколи не залишає надовго своє сімейство, а тому немає сумнівів, що їхня зустріч відбудеться найближчим часом.