|
07.08.2023 20:22

В чоловічій сорочці та джинсах з салатовим цінником: Тіна Кароль здивувала виглядом у повсякденному житті

Так як популярна вітчизняна співачка Тіна Кароль вже багато років знаходиться на п’єдесталі, шанувальники уважно слідкують не тільки за її творчістю, але й за тим, як зірка одягається і в якій обстановці живе. Усе це швидко стає трендами, і артистка прекрасно знає про те, що часом задає тон.

І хоча на сцені вона завжди з’являється у дуже яскравих костюмах, не боїться експериментувати з кольорами та вишивками, декольте і вирізами, в житті знаменитість віддає перевагу більш лагідним кольорам та простому стилю. Але

Але навіть у найнепомітніших речах можна виглядати дуже елегантно. І Тіна Кароль не так давно це зайвий раз довела.

Тіна Кароль здивувала повсякденним образом

Тіна Кароль здивувала повсякденним образом

Днями Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на вулицях Києва. Артистка обрала для знімку дуже естетичну локацію та постала у синіх джинсах та в сорочці.

І здавалося б у кадрі все ідеально, але фанати одразу звернули свою увагу на цінник, який помітили біля кишені джинс.

Тіна не квапиться відповідати на запитання, чи дійсно вона забула його зняти, або ж це такий незвичайний декор. Так чи інакше в цілому він аніскільки не зіпсував фотографію, хоча і привернув до себе увагу половини аудиторії.

Нагадуємо, що на даний момент співачка знаходиться на території України. Після 24-го лютого вона не евакуювалася, а деякий час перебувала в монастирі. Після цього артистка перебралася в Польщу, де активно відвідувала демонстрації, а ще пізніше організувала благодійний тур світом, в якому була майже рік. Єдиний син артистки Веніамін увесь цей час знаходився за кордоном, як і раніше: хлопець отримує середню освіту у Великобританії. У найважчий період для України він покинув навчання та рушив до Польщі, де зустрічав біженців.

Зараз юнаку вже 14 років і часто з’являється у публікаціях артистка в Instagram та підкорює аудиторію своєю інтелігентністю.