|
18.08.2023 12:08

“Тільки йому я готова програвати”: Тіна Кароль розкрила карти та показала, кого любить – таки гідний уваги

Автор: Юлія Ящук

Так, у 2013 році знаменита українська співачка Тіна Кароль залишилася сама з сином Веніаміном без свого чоловіка, а хлопчик без батька. Продюсер не впорався з раком шлунка, а тому заснув вічним сном.

Після цього знаменитість довгий час присвячувала чуттєві композиції своєму коханому, а в медійному просторі на питання від журналістів, чи зайняте її серце відповіла, що головним та єдиним чоловіком в житті вважає свого єдиного спадкоємця Веніаміна.

Тіна Кароль та Євген Огір

Відомий український блогер Богдан Беспалов в одному зі своїх випусків пліток розповів, що з власних засобів інформації йому принесли звістку про те, що Тіна Кароль давно перебуває у стосунках зі своїм гітаристом.

Додав, що пліткам повинен час для їхнього розголошення та розуміння, чи відповідає це дійсності. Наголосив, що його канал – це спільнота пліток та обговорень зі своєю авторською думкою, утім, ручатися за правдивість інформації він не може.

Нещодавно фан-клуб Тіни Кароль та Дана Балана оприлюднив цікавий допис вільного часу зірки, який Тіна Кароль присвятила своєму сину Веніаміну. На третьому відео відома співачка розумово проводила з ним дозвілля за грою в шахи. Хлопець майстерно вигравав у зіркової матусі, проте сама Кароль зізналася, що цьому чоловіку вона готова програвати.

Нагадаємо, що героїня нашого матеріалу вперше показала свої публічні почуття до іншого чоловіка на зніманнях вокального проєкту “Голос країни”. Молдовська зірка сцени Дан Балан підкорив жінку увагою, подарунками та харизмою, утім, після завершення шоу знаменитості приховали, чи продовжилися їхні стосунки поза камерами.