|
20.08.2023 14:13

Репяхова похизувалася подякою чоловіка Віктора Павліка: не протирає штани просто так, а робить благу справу

Автор: Юлія Ящук

Нещодавно блогерка Катерина Репяхова оприлюднила світлину в розповіді на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нову грамоту чоловіка, українського співака Віктора Павліка.

В ній висловлено подяку Народному артисту України за участь у благодійних заходах на підтримку Збройних сил України, за тверду громадську позицію та готовність вносити свої сили, душу та працю для спільної мети, аби перемогти ворога українського народу.

Віктор Павлік за своє творче життя отримав безліч відзнак та нагород, однак такі подяки мають зовсім інший сенс та цінність, адже зараз кожен вносить свою частинку для однієї цілі.

Катерина Репяхова цінує працю відомого чоловіка, тому підписала світлину ласкавим зверненням, що висловило похвалу: “Таточко наш”.

Репяхова похизувалася подякою чоловіка Віктора Павліка

Нагадаємо, що Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у 2020 році. Нещодавно користувачі соціальної мережі Instagram поцікавилися у молодої дружини, чому вона обрала в чоловіки саме Віктора Павліка. Вона зізналася, що вважає це долею, вважає, що в якийсь момент вони зрозуміли, що дуже потрібні одне одному, а їхня різниця у віці у 28 років не впливає ні на що.

Катерина Репяхова у 2021 році стала вперше мамою сина Михайла, однак зупинятися і не думає, адже мріє про донечку. Цікаво, але у житті в зіркової пари не все було так радісно та щасливо. Жінка розповіла, що з українським містом Черкаси її пов’язують спогади з концерту співачки Тіни Кароль, під пісню якої вона плакала, коли дізналася про розірвання стосунків з Віктором Павліком.

Катерина Репяхова з Віктором Павліком та сином

Зараз це лише спогади з неприємного етапу їхніх стосунків, втім, потім пара змогла пройти випробування від долі та залишитися разом.