|
21.08.2023 10:49

Фіналіст “Холостячки” Свечкоренко показав, де відбудеться його весілля з молодою блогеркою: “Нарешті знайшли”

Роман давно став відомою персоною серед українського суспільства, але якщо раніше він цікавив публіку лише як психолог, що розбирається у поведінці жінок та стосунків загалом. Зараз він ще й став актором і блогером, який будує своє особисте життя. Щоправда, почалося все з шоу “Холостячка”, де Рома боровся за серце чудової співачки Злати Огнєвіч.

Роман і Лєра

На проєкті Роман був доволі сором’язливим, адже він сам по собі такий, спокійний та врівноважений. Та, як відомо, зі Златою у Романа вийшла лише гарна дружба, як і з кількома учасниками цього ж сезону.

А ось своє справжнє кохання після довгого процесу розлучення Свечкоренко зустрів абсолютно випадково. Це сталося на одному з блогерських вечорів, а вже потім чоловік почав діяти. Не секрет, що молодою обраницею психолога стала молода і успішна блогерка Лєра Чернецька.

Варто нагадати, що у пари доволі велика різниця віці. Хоча це не заважає їм бути щасливими разом і будувати родину. Нині пара закоханих блогерів активно готується до весілля, адже воно відбудеться вже у кінці серпня цього року.

Тож, днями Роман показав, яку локацію для проведення весільної церемонії вони з Лєрою обрали. Скоріше за все, це буде якийсь замок, принаймні, так виглядає будівля на фото, яке показав Свечкоренко.

“З хороших новин: Ми нарешті знайшли локацію, де будемо святкувати весілля. Тут вже баз але, домовились та оплатили” – написав Роман.

Весільна локація Свечкоренко і Чернецької

Отже, весільна локація у майже молодят вже готова і залишилось почекати ще трохи та багато попрацювати заради того, щоб зробити цей особливий день незабутнім та яскравим.