|
22.08.2023 16:54

Обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний змінив свій образ: відростив волосся як у батюшки (ФОТО)

Задворний в минулому був одружений і має донечку, але крізь кілька років сімейного життя його родина розпалась. І з того самого часу Андрій ніби почав заново себе шукати, адже розлучення завжди змінює саму людину, його життя і відношення до протилежної статі.

Андрій Задворний

Андрій почав багато працювати, а згодом пішов на “Холостячку”, оскільки це не лише просто проєкт про кохання, а ще й психологічна і внутрішня трансформація. І вона також допомогла Задворному змінитися. Але судячи з того, як він вчинив зі Златою після шоу, показує, що він не надто сильно пропрацював свої внутрішні проблеми.

Але після розставання з Огнєвіч, Андрій точно змінився, оскільки він познайомився з новими людьми, відчув себе популярним і цікавим для публіки й продовжує досі підтримувати інтерес від аудиторії. Тому для нього постійно важливо щось в собі змінювати.

Відомо, що чоловік ходить в спортзал, займається благодійністю і продовжує розвивати власний бізнес. А також чоловік часто змінює свої зачіски, які є постійно різними. Так, наприклад, днями чоловік показав свою нову зачіску, яка незабаром стане ще довшою.

Річ в тому, що Андрій відростив дуже довге волосся, яке стало у нього ще й злегка кучерявим. Раніше чоловік збирав волосся у хвіст, але зараз вони стали набагато довшими і вже не падають на очі, тому він вирішив їх розпустити і таким чином зробити собі новий імідж.

Нова зачіска Задворного

Варто визнати, що новий стиль пасує колишньому Злати Огнєвіч і якщо він ще стане відпускати волосся, це буде виглядати дуже стильно і сучасно.