|
23.08.2023 16:13

Тіна Кароль показала масштаби свого городу: вирощує все, що купують в магазинах – Балан втратив господиню

Автор: Юлія Ящук

Так, нещодавно знаменита артистка України Тіна Кароль поділилася з користувачами соціальної мережі Instagram власними вирощеними дарами зі свого городу та саду. Співачка знову показала домашній вигляд без макіяжу, а також стримала обіцянку, яку дала гурту TVORCHI, а саме надати звіт перед виконавцями, що у неї уродило на земельній ділянці цього року.

Тіна Кароль показала масштаби свого городу

У Тіни Кароль помічаємо біля будинку город великих масштабів, де ростуть помідори, огірки, кабачки, перець та сад з яблуками й грушами. Знаменитість зазначила, що цього сезону добре вродили яблука, однак додала, що немає кому їх їсти.

Тіна Кароль показала масштаби свого городу
Тіна Кароль показала масштаби свого городу
Тіна Кароль показала масштаби свого городу

Окрім цього, співачка похизувалася розкішним кавуном, назвавши його “Домашнім Херсоном”. Додала, що показувала його своїм підписникам, коли він був ще зовсім малим, а зараз бачимо ягоду ще більших круглих розмірів.

Тіна Кароль показала масштаби свого городу

Цікаво, але багато українських знаменитостей беруть приклад зі співачки Тіни Кароль та не бояться показувати свій город, урожай та працю на земельних ділянках. Відомий український шоумен Володимир Остапчук з молодою дружиною, 23-річною Катериною Полтавською неодноразово оприлюднювали кадри, як збирають фрукти в саду та картоплю на городі у його батьків в Умані.

Нагадаємо, що Тіна Кароль продовжує мовчати про своє особисте життя. Після суддівства на вокальному проєкті “Голос країни” глядачі сподівалися на продовження стосунків з молдовським співаком Даном Баланом, який неабияк симпатизував Тіні, однак обоє приховали, що між ними відбувалося поза камерами.