|
25.08.2023 11:24

Після артистократичної Англії в українське село: Ольга Фреймут засвітилася в рідних місцях (ФОТО)

Одна з найвибагливіших перевіряльниць сервісу в Україні, письменниця та викладачка з етикету Ольга Фреймут після довготривалого перебування в Англії засвітилася в рідних місцях.
Автор: Юлія Ящук

Так, у липні 2023 року відома українська журналістка та телеведуча Ольга Фреймут оприлюднила новий допис анонсу свого майстер-класу з етикету, який відбувся у Львові 24 липня. Цим вона вирішила сповістити громадян України про своє повернення додому і не просто так, а ще й з користю.

Утім, більшість українців почали висловлювати свій негатив в бік Ольги Фреймут, мовляв, як жінка може розповідати про етикет під час війни, саме такою була тема заходу, коли вона довгий час відсиджувалася за кордоном.

Дехто з користувачів мережі запевняв, що запізно проводити такі лекції про правильність манер під час війни, коли вона триває вже 1,5 року. Проте знайшлися люди, які побачили в проведенні заходу корисність, адже потрапити туди можна було за донат, тому вилучені кошти відправилися на потреби Збройним силам України.

Ольга Фреймут засвітилася в рідних місцях

24 серпня відома українська журналістка Ольга Фреймут привітала всіх громадян з великим святом, що наразі має особливу цінність, з Днем Незалежності України. Знаменитість оприлюднила світлину зі своєї батьківщини, де вона народилася, пізнавала світ, зростала та навчалася.

Ольга Фреймут засвітилася в рідних місцях

В кадрі спостерігаємо красиву червону калину до її привітань зі святом та підпис геолокації, а саме з міста Новий Розділ, що на Львівщині. Тому, після довгого перебування в Англії героїня нашого матеріалу вирішила згадати дитинство та побути вдома, в рідному місті:

“З найважливішим святом, Україно. Незалежність – це наша суть. Слава Україні! Слава ЗСУ!”.