|
25.08.2023 14:17

Анна Богдан похизувалась стрункими ногами та показала, як виглядає за кермом: Заливако краще цього не бачити

Анна Богдан – переможниця одинадцятого сезону найромантичнішого шоу України "Холостяк". Там дівчина змогла завоювати серце і прихильність головного героя Михайла Заливако.

Аня прийшла на проєкт вже зі своїм власним багажем сімейного життя. Адже багато років тому вона була заміжня за українським депутатом, з яким сімейне життя не було казкою. І дівчина більше не мала бажання все це терпіти та пішла від чоловіка, хоч він був і є впливовим.

Аня Богдан

Так, вона опинилась на шоу “Холостяк”, де щиро хотіла знайти любов всього свого життя. І варто зазначити, що це у неї вийшло покохати і закохати в себе Михайла. Адже саме з ним вона будувала стосунки в реальному житті після проєкту. Разом пара була приблизно рік, але минулого літа вони вирішили, що їм варто йти окремими шляхами.

І знаєте, іноді розставання – це найкраще рішення для обох, адже наступає критичний момент, коли люди своїми почуттями роблять одне одному боляче, а шансу на виправлення вже немає. Навіщо мучити одне одного, якщо можна пропрацювати цей момент і розійтися здоровими людьми, які все ще поважають одне одного і бажають щастя.

Тож, Анна і Михайло вчинили мудро, поговорили й вирішили не псувати ані стосунки, ані життя одне одному. Тепер кожен з них живе своїм життям. Аня багато подорожує, працює та займається спортом. А також не втрачає можливості влаштувати своє особисте життя.

Так, наприклад, днями дівчина показала дуже саркастичне відео, де показала, як виглядає за кермом. Спочатку вона була сама собою, а згодом приміряла на себе маску і показала, як може бути, коли дівчина за кермом свариться на всіх інших водіїв.

Варто визнати, що відео кумедне й красиве, адже там Аня ще встигла засвітити свої красиві довгі ноги, яким можуть позаздрити навіть моделі.