|
28.08.2023 12:16

Подруга Ярославського та Ектора Ольга Мартиновська показала, чим її годують у відрядженнях: “Це не мій райдер”

Ольга стала одним з головних шеф-кухарів України, оскільки заради цього рівня вона дуже багато працювала і завжди мала змогу продемонструвати свої знання та професіоналізм. Не секрет, що вона вчилася у найкращій кулінарній школі Франції, де проходять курси всі переможці “МастерШеф”. І саме цей досвід дозволив Олі розширити кордони  своїх знань та показати, на що вона здатна.

Оля Мартиновська з Ярославським

Мартиновська дійсно пройшла великий шлях, який дозволив їй стати тією, ким вона є зараз. Жінку поважають, люблять, у неї вчаться, адже це дуже важливо, бути об’єктом для наслідування, бо всі учасники, які приходять на шоу просто захоплені Олею та її досягненнями.

Теж саме можна сказати й про її колег, адже навіть маестро кулінарії Ектор Хіменес-Браво іноді із приємним шоком спостерігає за своєю колегою та ученицею, якщо можна так сказати. Проте зараз вони мають гарні дружні стосунки між собою.

Попри те, що Ольга часто проводить свій час на зйомках “МастерШеф”, вона ще й працює з іншими проєктами і рекламодавцями, а також часто буває у відрядженні. Так, наприклад, днями Ольга показала один зі своїх знімальних днів, де ще був доволі цікавий обід.

Жінка показала, як вона з колегами по цеху їсть кавун, але на наступному фото додався міцний напій та чашки, які стояли біля кавуна. Але щоб уникнути дивних коментарів, Оля одразу написала, що це не її райдер.

Обід Олі у відпядженні

Також, варто зауважити, що Ектор та Володимир Ярославський такого б собі не дозволили, адже вони є прихильниками здорового способу життя і спортивного режиму.