|
30.08.2023 10:01

“І тут цей Остапчук”: Полтавська показала своє ставлення до популярності шоумена – хотіла відпочити, а тут він

Автор: Юлія Ящук

Володимир Остапчук здобув класичну філологічну освіту та навіть перший час намагався працювати по професії, а саме викладачем англійської мови в Уманському аграрному університеті протягом року. Проте він розумів, що задоволення дана робота йому не приносить, а душа бажає геть іншого.

Свій шлях до зіркового життя шоумен розпочав у 2009 році, коли переїхав до столиці та відправився навчатися до школи дикторів на СТБ. Зізнався, що досягти успіху йому допомагали більшою мірою постійні практичні навички.

Володимир Остапчук

Станом на 2023 рік знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук працював диктором, радіоведучим та ведучим на багатьох популярних проєктах: “Євробачення 2017”, “Ранок з Україною”, “Інспектор. Міста”, “Танці з зірками”, “Маска” тощо.

Нещодавно Володимир Остапчук оприлюднив реакцію дружини Катерини Полтавської на його популярність. 23-річна дівчина гортала стрічку TikTok та натрапила на відео з голосом свого коханого, де він озвучував проєкт на Новому каналі “Кохання на виживання”.

Катерина Полтавська дещо незадоволено переглядала відео, зазначивши, що це “крінж”, а також висловилася, мовляв, хотіла відпочити, і тут знову натрапила на Остапчука, з яким й так живе під одним дахом:

“Гортаю тікток, хочу відпочити, і тут цей Остапчук”.

Полтавська показала своє ставлення до популярності шоумена

Нагадаємо, що до стосунків з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською Володимир Остапчук двічі розлучився. Перше розлучення з Оленою Войченко у 2019 році стало одним з найскандальніших в історії шоу-бізнесу. У 2022 році шоумен розірвав шлюб з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк, з якою досі не поділив спільну нерухомість під Києвом.