|
31.08.2023 10:24

Фаворит Мішиної Олексій Тригубенко показав, хто прикрашає його день після робочих питань: це не жінка

Тригубенко був справжнім джентльменом, який був ладен на все, заради того, щоб Ксенія поглянула на нього закоханими очима. Але він занадто гарний, щоб у нього закохатися. Чомусь саме так дивно працює жіноча система. Ми закохуємося в тих, кого не розуміємо і нас чомусь до таких і тягне. Це неможливо пояснити, проте саме так і є.

Олексій Тригубенко

Олексій робив найромантичніші побачення для Мішиної, але жінка сприймала його лише як гарного друга, якому можна все довірити і розповісти. А от як чоловіка для стосунків, вона Тригубенка не розглядала, хоча чоловік довго боровся і вірив у те, що акторка у нього таки закохається.

Та Ксенія віддала перевагу Олександру Еллерту. А Олексій вже в реальному житті намагався знайти своє кохання, але тривалий час йому не щастило. Так, у нього були стосунки з дівчатами, але вони, на жаль, ні до чого не призводили. За його особисте життя переймалися всі його друзі з “Холостячки”, а дівчата подруги з “Холостяка” сприймали його як друга, попри те, що з деякими йому приписували роман.

Та нещодавно Тригубенко дуже здивував публіку, оскільки він став татусем. У нього народився хлопчик, проте свою обраницю він досі не показує. Ніхто навіть не підозрює, публічна вона чи ні.

А от свого сина чоловік показує із задоволенням, адже йому дуже подобається проводити з ним час разом. Особливо після роботи. Саме про це Олексій розповів у своїй сторіс в інстаграм.

“І який би не був складний день, які б не були внутрішні переживання, чи проблеми, вдома цього ніхто не повинен бачити. Просто перемикаюсь і насолоджуюсь моментом” – написав Тригубенко.

Історія Олексія

Варто зазначити, що батьківство дуже личить Олексію, він ніби став ще більш ніжним та чуйним.