|
31.08.2023 12:10

З фатою та у сукні: Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями – був сценарій та список гостей

Автор: Юлія Ящук

Так, у новому дописі українська громадська діячка та телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про плани на святкування 20-тої річниці шлюбу з чоловіком Тимуром Хромаєвим, який нині боронить країну в лавах ЗСУ.

З великим болем в душі жінка повідомила, що святкування не буде, а всі плани, які мали стати реальністю вщент зруйнувала російська федерація. Телеведуча відкрила таємницю, як прагнула з коханим зробити казкове свято зі сценарієм, списком запрошених гостей, які за ці роки відігравали важливу роль в їхньому сімейному житті.

Єфросиніна показала весільні фото та поділилася почуттями

За ці роки громадська діячка та її чоловік облаштували власне сімейне гніздечко, народили там двох дітей, а також реалізувалися в кар’єрах, які направлені на розвиток і соціальної, і економічної складової України.

Так, у дописі з розповіддю про свою річницю телеведуча Маша Єфросиніна гнівно висловлювалася про росію, її президента, який вирішив розпочати повномасштабну війну в Україні, знищивши всі плани та мрії, пересічних громадян на подальше майбутнє.

Громадська діячка підкреслила, що російський диктатор забрав у неї спокій за її сім’ю, спокій за життя чоловіка, який нині захищає Україну в боротьбі з ворогом. Утім, вона переконана, що за все росія та їхній голова понесуть відповідальність, а українці зможуть надолужити всі свята, відсвяткувавши їх зі своїми близькими та рідними, в одному дружньому колі.

На оприлюдненому відео Маша Єфросиніна показала історію свого життя з чоловіком Тимуром Хромаєвим, з романтичними кадрами їхнього весілля, з часу народження двох дітей та спільнього дозвілля. Варто зазначити, що вони справді змінилися за 20 років, однак є те, що залишається незмінним – кохання, яке нічим не зламати.