|
01.09.2023 12:04

“Це – моє життя”: Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій – вона і не проти

Автор: Юлія Ящук

Віктор Павлік саме той чоловік, який в будь-якому віці не боятиметься змінювати своє життя заради власного щастя, оскільки вчетверте одружитися він зміг у 54 роки. Так, узаконити свої стосунки шлюбом артист наважився на своїй молодій концертній директорці Катерині Репяховій у 2020 році, різниця з якою складає 28 років.

Нещодавно Катерина Репяхова відверто поділилася зі своїми підписниками блогу в її Instagram, чи впливає різниця у віці зі знаменитим чоловіком. За словами блогерки, цей фактор ніяким чином не залишає негативних відбитків на стосунках пари.

Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій

Однак не все так і безхмарно, адже Катерина повідомила, що був період у їхніх стосунках з Віктором, коли пара розійшлася, але потім опанувала себе та відновила спілкування.

Нещодавно відома блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова зворушила теплим відео з концерту її чоловіка Віктора Павліка. Виконавець, обійнявши на сцені сина Михайла, щиро зізнався, як сильно його любить та цінує всю свою сім’ю:

“Це – моє життя, я тебе дуже люблю”.

Віктор Павлік публічно зі сцени зізнався у коханні й не дружині Репяховій

Нагадаємо, що Катерина Репяхова відправилася на відпочинок з родиною до курортного Трускавця. Для неї це місто є особливим, адже кожного року вона із самого дитинства проводила там свій час. Наразі не зраджує своїм традиціям та має змогу показувати неймовірний колорит міста своєму 2-річному сину Михайлу.

Блогерка зізналася, що для неї настав найважчий етап в її материнстві, коли син показує свій характер істериками, відмовляючись ходити, та їздити у своєму візочку. Утім, Катерина намагається не піддаватися на маніпуляції Михайла та не брати його на руки, коли він того хоче.