|
01.09.2023 14:35

Яким був Володимир Зеленський у шкільні роки: вчився в одному класі з ще одним кварталівцем (ФОТО)

Пан Зеленський з самого дитинства проявляв лідерські якості, а також завжди міг взяти на себе відповідальність. Але не можна сказати, що він був слухняною дитиною. Звісно, як і всі хлопці, він був бунтарем, не завжди слухався вчителів та батьків. Та це зовсім нормально, бо діти всі такі. Хочуть те, чого не можна, роблять дурниці та просто насолоджуються життям.

Володимир у шкільні роки 

Але попри свою погану хуліганську поведінку Володимир вчився дуже добре, його бали в шкільні роки завжди були високими. А також він був старостою класу і до нього всі прислухалися. До того ж коло маленького Зеленського завжди було багато людей, адже він постійно шуткував і постійно збирав великі компанії.

Як відомо, Володимир народився у Кривому Розі й навчався він не у простій школі, а у  гімназії під номером 95. Знайомі цифри, до речі.. У дитинстві президент захоплювався спортом і навіть певний час займався штангою професійно, музикою, танцями та театром. Іноді навіть бувало, що Володимиру з іншими творчими дітьми дозволяли замість уроків займатися репетиціями у дитячому будинку творчості.

Попри гарний рівень знань Зеленський не отримав медалі, адже у його атестаті було дві четвірки. Але саме зі школи почалась його творча кар’єра. Спочатку виступи у гімназії, потім КВК. Перші професійні виступи, формування команди і довгоочікувана популярність.

Можливо саме, тому що гімназія номер 95 дозволила Володимиру віднайти себе і справу всього свого життя і утворився “Квартал 95”. Це маленький спосіб віддячити своєму дитинству за розвиток і за те, що всі викладачі завжди йшли йому на зустріч і не зруйнували його мрію та шлях на самому початку.

Зеленський у школі

До речі, в одній школі з Зеленським навчався ще один кварталівець Денис Манжосов. Раніше він був сценаристом і актором студії “Квартал 95”, але зараз вже не працює з командою.