|
01.09.2023 22:44

30-річна Христина Соловій публічно показала своє кохання: у серці співачки не Вакарчук, але і не Жадан

Творчість Христини Соловій була завжди надзвичайно романтичною та ніжною. Саме завдяки легким та наповненим любов’ю трекам вона свого часу прославилася в Україні. І хоча зараз її композиції стали набагато суворішими, позбавитися від цього амплуа у Христини Соловій все одно не виходить, та і вона не надто цього хоче.

Артистка з’являється на сцені у розкішних сукнях з корсетами, які тим не менш дають можливість побачити глядачам красу її ніг, вузьку талію, розкішне волосся, а також з квітами, які завжди заплетені навколо стійки мікрофону.

Христина Соловій публічно показала своє кохання

Христина Соловій публічно показала своє кохання

Останнім часом Христина також нерідко світиться у книгарнях та різноманітних заходах, які присвячені літературі. Імовірніше за все, це пов’язано з Сергієм Жаданом, з яким Христина Соловій багато співпрацює у 2023-у. Втім, про любов до даного виду мистецтва Христина говорила і раніше.

Нещодавно вона вкотре засвідчила свою любов до книг та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала декілька творів та зізналася у коханні книгарні.

Христина Соловій публічно показала своє кохання

Нагадуємо, що вже вдруге за кар’єру Христині Соловій приписують службовий роман. Так, багато років тому артистку підозрювали у стосунках з її продюсером Святославом Вакарчуком, який на той момент до того ж був одружений. Ці плітки не підтвердилися, а самі артисти неодноразово їх спростовували. Аудиторія ж поставилася до даних заяв неоднозначно: хтось повірив у їх щирість, хтось навпаки був впевнений, що Христині та Святославу є що приховувати.

Зараз навколо артистки ходять чутки схожого формату, але вже з Сергієм Жаданом в головній ролі. Примітно, що не так давно письменник повідомив про розлучення, а зірок бачили під час їхнього рандеву під руку. Обидва відмовляються коментувати ці інтригуючі стосунки, але не намагаються спростовувати інформацію про роман.