|
03.09.2023 13:02

Як зараз виглядає Оксана Марченко: очі не закриваються, обличчя закамʼяніло, а погляд згаслий

Навіть близькі знайомі Оксани Марченко діляться своїми враженнями від того, який шлях телеведуча пройшла за ці 20 років. Неодноразово було чутно, що погляди знаменитості тоді і зараз стали полярними. Якщо колись дружина Віктора Медведчука була проти використання російської мови на телебаченні, була глибоко проукраїнською і пропагувала суто українську культуру, то зараз жінка вважається зрадницею, проживає в російській федерації і потрапляє із скандалу в скандал.

Як змінилася Оксана Марченко

Найважчий період для репутації телеведучої почався 16 лютого 2022-го, коли зірка, знаючи про майбутнє повномасштабне вторгнення, виїхала зі свого маєтку двома автомобілями та таємно перетнула з охороною кордон. Вже тоді глядачі розуміли, чому раптом журналістка наважилася на ганебну втечу.

В мережі показали, як змінилася Оксана Марченко

І лише після того, як її чоловіка Віктора Медведчука арештували, Оксана Марченко вперше за довгий час покаталася аудиторії.

Зовнішність знаменитості настільки вразила публіку, що мережею поповзли чутки, нібито Оксану Марченко підмінили, а замість неї виступила акторка. Аудиторія звернула свою увагу, що Оксана жодного разу не моргнула, поки зверталася до політиків у своїх відео, її обличчя було ніби паралізовано і знерухомлено, а погляд був пустим.

Пізніше Оксана потрапила на прес-конференцію, на якій відмовилася знімати медичну маску, аргументуючи це тим, що вона погано виглядає. Тоді поповзли чутки про невдалу пластичну операцію, перенесену хворобу, тощо.

В мережі показали, як змінилася Оксана Марченко

Що насправді сталося з колись найвродливішою ведучою в Україні достеменно невідомо, і сама Оксана взагалі не спілкується з журналістами, не дає жодних офіційних коментарів, а свій акаунт закрила для користувачів.

Як змінилася Оксана Марченко

Примітно, що її син Богдан разом з дружиною Катериною залишився в Україні. Це єдині члени сім’ї Медведчука, які продовжують проживати на батьківщині. Ба більше, невістка Оксани Марченко неодноразово подавала ознак щодо своєї проукраїнської позиції. Наприклад, робила жовто-блакитні коси.